Ještě jsem to moc neprozkoumal, ale rozhodně je to zlepšení oproti prvním dvou verzím. Uvidíme, jaká bude příští verze. Někdy to bývá tak, že nové verze jsou spíše horší, ale tu je to zatím dobré.
Telefon - líbí se mi, jak jsou zde uspořádány denní výzvy, akorát když občas posouvám na další tak na nějakou omylem kliknu (a u té pro členy mi vyskočí tabule na zakoupení členství ? ). Co se týče webu, ten oceňuji.
Katalog - ještě jsem ho nezkoušel.
Kruhy - bohužel jsou pro členy, takže zase nevím...
Mapa - - celkem oceňuji, jelikož je někdy otravné procházet celou místnost... navíc, až jich bude víc, bude se to hodit. Také je to vlastně jediná možnost vidět, jak moc je místnost plná. Ocenit zde musím i zmínku o světě, na kterém právě jste.
Pódium - tam jako nečlen chodím jenom při denních výzvách, takže jsem si o změně ani nevšiml...
Lanovky - je to celkem pokrok, zpřístupnili nám alespoň něco, ale radši bych ocenil např. kruhy či dobrodružství...
Bubliny v podmořských jeskyních - tuto změnu celekm oceňuji, líbí se mi i nové zbarvení bubliny i to vymezení oblastí.
Chat - zatím jsem si nevšiml, ale rozhodně to vypadá na dobrou věc. Když totiž něco napíšete a neprojde to, tak pak se třeba divíte, proč daný dotyčný odejde, když "nic dlouho nepíšete".
Pokrok ve stavebních pracích - vypadá to jako na starém CP, kde se dávaly bedny i při nadcházející párty (mimochodem, před miniakcemi by je zde také mohly dávat). Také se mi to líbí, aspoň to upozorní hráče, kteří např. nečtou blogy, že bude brzy nová místnost.
Nejvíc se mi líbí jako nečlenovi asi nové denní výzvy (jelikož ty staré jsem už dělal po několikáté ? ).
Zpřístupnění lanovek mě samozřejmě potěšilo, ale jak už jsem psal, mohli zpřístupnit i něco lepšího, ale tak snad příště...
O tom co najdeme v té nové lokaci brzy napíši.... ?