Club Penguin před malou chvíli vydal očekávanou aktualizaci ostrova. První čeho si po spuštění všimneš je telefon, který se ti otevře po připojení do hry, aby ti ukázal denní výzvy. Navíc ale nově obsahuje hodiny ukazující místní čas na ostrově a zprávy z ostrova, což je oficiální blog.

Rozhraní telefonu

Druhou z novinek je katalog, kde můžeš nakupovat oblečení vytvořené ostatními tučňáky. Každý den lze vytvářet oblečení na téma, které stanoví Dot – dnes jsou to šaty vhodné na dovolenou u moře.

Obrázek katalogu

Další zpráva potěší zejména ty, kterým přišly klasické modrooranžové kruhy příliš fádní – nyní je možné kruh vyměnit. A výběr je velký – od draka až po policejní člun.

Dračí kruh

Poslední velkou změnou je přidání mapy. Už není třeba dlouze přecházet mezi majákem a jeskyněmi, pěšky či na kruhu – stačí použít mapu a jsi tam vcukuletu.

Mapa

Další úpravy jsou již drobnější, nejsou však o nic méně významné:

Na pódium v zátoce byly doplněny efekty. Mimochodem, okolo pódia se točí hned několik dnešních výzev.

Pódium zaplavené ohněm

Nečlenové určitě ocení zpřístupnění lanovek všem hráčům, pěkné gesto od týmu.

Lisured svištící z majáku

Užitečné je i to, že v oblastech podmořských jeskyní, kde je dostatek vzduchu se bublina okolo hráče zbarví dozelena. Navíc hranice takovýchto oblastí nově mají brány, takže je zřetelné, kde je možné nějakou chvíli pobýt.

Zelená bublina v jeskyníchPodmořská vzduchotechnika

Dále ještě jedna zajímavá vychytávka. Když do chatu napíšeš něco, co neprojde filtrem, nyní se o tom dozvíš odmítavou animací v bublině.

E-e

Součástí nové verze jsou i nové světy.

A nakonec ještě zmíníme pokrok ve stavebních pracích. U jednoho z lůmků přibyla bedna s materiálem – vypadá to, že nové lokace jsou zase o něco blíž.

Potřeby pro osidlování vnitrozemí

Verze 1.2.1 opravuje chyby.

Co za novinku se ti líbí nejvíc? Potěšilo tě zpřístupnění lanovek všem tučňákům? A co asi najdeme v nové lokaci?

Mám rozporuplné pocity. Na jednu stranu jsou všechny ty změny super, na druhou mě třeba poměrně zklamal ten katalog. Představoval jsem si, že věci budeme moci vytvářet pořád. Nové kruhy vypadají parádně a těším se, až získám vyšší level a všechny je vyzkouším.

Líbí se mi, že lanovky zpřistupnily i nečlenům. Jednak tím reagují na dřívější kritiku a druhak je to super způsob přepravy.

Ovšem nejvíce se těším na nové tetiny mise. Nejdřív si ale budu muset zvýšit level :-D

Uvidíme, jak hru oživí Den Země.

Ještě jsem to moc neprozkoumal, ale rozhodně je to zlepšení oproti prvním dvou verzím. Uvidíme, jaká bude příští verze. Někdy to bývá tak, že nové verze jsou spíše horší, ale tu je to zatím dobré.

Telefon - líbí se mi, jak jsou zde uspořádány denní výzvy, akorát když občas posouvám na další tak na nějakou omylem kliknu (a u té pro členy mi vyskočí tabule na zakoupení členství ? ). Co se týče webu, ten oceňuji.

Katalog - ještě jsem ho nezkoušel.

Kruhy - bohužel jsou pro členy, takže zase nevím...

Mapa - - celkem oceňuji, jelikož je někdy otravné procházet celou místnost... navíc, až jich bude víc, bude se to hodit. Také je to vlastně jediná možnost vidět, jak moc je místnost plná. Ocenit zde musím i zmínku o světě, na kterém právě jste.

Pódium - tam jako nečlen chodím jenom při denních výzvách, takže jsem si o změně ani nevšiml...

Lanovky - je to celkem pokrok, zpřístupnili nám alespoň něco, ale radši bych ocenil např. kruhy či dobrodružství...

Bubliny v podmořských jeskyních - tuto změnu celekm oceňuji, líbí se mi i nové zbarvení bubliny i to vymezení oblastí.

Chat - zatím jsem si nevšiml, ale rozhodně to vypadá na dobrou věc. Když totiž něco napíšete a neprojde to, tak pak se třeba divíte, proč daný dotyčný odejde, když "nic dlouho nepíšete".

Pokrok ve stavebních pracích - vypadá to jako na starém CP, kde se dávaly bedny i při nadcházející párty (mimochodem, před miniakcemi by je zde také mohly dávat). Také se mi to líbí, aspoň to upozorní hráče, kteří např. nečtou blogy, že bude brzy nová místnost.

Nejvíc se mi líbí jako nečlenovi asi nové denní výzvy (jelikož ty staré jsem už dělal po několikáté ? ).

Zpřístupnění lanovek mě samozřejmě potěšilo, ale jak už jsem psal, mohli zpřístupnit i něco lepšího, ale tak snad příště...

O tom co najdeme v té nové lokaci brzy napíši.... ?

Renzotom zpřístupnili nám alespoň něco, ale radši bych ocenil např. kruhy či dobrodružství

Tak to mně se zrovna lanovky líbí nejvíc, zejména ta co vede na přední koš Migrátoru a používá JetPack. Je to rychlý způsob cestování po promenádě a výhled je znamenitý.

o 6 dní později

Včera vyšla verze 1.2.1, která opravuje řadu chyb verze předchozí.

o 5 měsíců později